MorgenStund' vafle

Suroviny na 8–10 vaflí

150 g MorgenStund' (rozmixovaný na mouku)
50 g změklého másla
8 lžic agávového sirupu
2 vejce
1/2 lžičky skořice
150 g špaldové mouky
1 lžička prášku do pečiva
280 ml ovesného nápoje
trochu citronové šťávy
1 balení kokosové nebo rostlinné šlehačky
máslo na vymazání vaflovače

Příprava

Nejprve si vymažte vaflovač máslem a dejte předehřát. Pomocí ručního mixéru zpracujte všechny suroviny (s výjimkou rostlinné šlehačky) na těsto a poté udělejte vafle. Kokosovou šlehačku vyšlehejte metlou a podávejte s vaflemi a nakrájeným ovocem (např. čerstvými fíky nebo hruškami).


K provozování webu využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme.