| 100 g | MorgenStund’ (suché směsi) |
| 180 g | celozrnné mouky |
| 200 g | borůvek, čerstvých nebo mražených |
| 1 | zralý banán |
| 150 g | másla |
| 3 PL | agáve sirupu |
| 2 | vejce |
| 100 ml | ovesného nápoje |
| 1 ks | celé vanilky |
| ½ | prášku do pečiva |
| 12 | vlašských ořechů |
| 12 | košíčků na muffiny |
Připravíme si 12 papírových košíčků na muffiny. Předehřejeme troubu. Banán rozmačkáme v hluboké misce vidličkou.
Všechny ingredience s výjimkou borůvek vložíme do misky a rozmixujeme na těsto. Můžeme dát trochu více mouky. Pak přidáme borůvky.
Těsto rozdělíme lžíci do forem. Navrch ozdobíme ořechem.
Pečeme 20–25 minut na 160 °C.