MorgenStund’ zimní

Suroviny

3 PL MorgenStund‘ (cca 35 g)
160 ml vody nebo ovesného mléka
2 PL mandlových lupínků
1 PL nasekaných lískových oříšků
1 PL sušených datlí
2 ČL povidel
½ jablka
½ pomeranče
skořice

Příprava

MorgenStund’ s ovesným nápojem nebo vodou přivedeme k varu a vaříme při nízké teplotě 1–2 minuty. Poté odstavíme a necháme vychladnout. Mandlové lupínky krátce orestujeme na pánvi. Jablko, pomeranč a datle nakrájíme na malé kousky a promícháme s ořechy, mandlemi a skořicí.

Přísady jsou vrstveny následujícím způsobem: 1 čajová lžička povidel, polovina MorgenStund’, opět 1 čajová lžička povidel a druhá polovina MorgenStund’. Nahoře je směs ovoce-mandle-ořechy navrstvená a zdobená skořicí a WurzelKraftem.

Množství na 1 porci.


K provozování webu využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme.